Betingelser og vilkår

Returrett:

Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Før du nyter enkel bytte- og returpolicy, må du kontakte oss med returadresse før du sender varene tilbake. Og sørg for at alle gjenstandene som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige stand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle koder vedlagt.


Vi dekker ikke fraktkostnader ved retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt- og håndteringskostnadene. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, siden vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.


Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen som vi e-post til deg.


Har byttet:

Kontakt oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstandene som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige stand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle koder vedlagt. Slitte eller skitne gjenstander blir returnert tilbake til deg.


Vi dekker ikke fraktkostnader ved utveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for frakt- og håndteringskostnader for frakt av de utvekslede varene tilbake til deg. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, siden vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt- og ekspedisjonskostnader refunderes ikke.


Vennlig merknad:

Velg produkt og størrelse nøye. Hvis du vil returnere varene på grunn av din uforsiktige feil, må du betale forsendelsesomkostningene.


Avbestilling av ordre:

Fordi vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 3-7 timer etter at ordre har blitt lagt ut, så vi ikke alltid er i stand til å kansellere en ordre etter at den er lagt inn. Håper du kan forstå dette nøkkelpunktet.


Ordresporing:

Hvis du ikke mottok ditt 13-sifrede sporingsnummer innen 5 dager etter at du la inn bestillingen, kan e-postserveren din ha sett det som spam. I dette tilfellet, vennligst kontakt oss for hjelp i sporing av ordrer.