Frakt og retur

Internasjonal frakt:

Vi sender produkter til store land rundt om i verden. Velg land og valuta du vil handle i, og klikk deretter på oppdater. Hvis landet ditt ikke vises nedenfor, kan du ta en tur tilbake til oss de kommende månedene, da vi vil fortsette å legge til land.


Returrett :

Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Før du nyter enkel bytte- og returpolicy, må du kontakte oss med returadresse før du sender varene tilbake. Og sørg for at alle gjenstandene som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige stand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle koder vedlagt.


Vi dekker ikke fraktkostnader ved retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt- og håndteringskostnadene. I tillegg anbefaler vi at du legger til sporing og forsikring for din egen beskyttelse, siden vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser.


Vi tester produktene våre før vi tilbyr dem for salg. Hvis du ikke kan bruke noen av produktene våre, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Vi er ikke ansvarlig for skade på gjenstander etter bruk. Vi håper at du liker shopping fra oss.