Personvern

Registrering:

Vi oppfordrer deg til å registrere deg når du handler på vår hjemmeside, men det er ikke nødvendig. Registreringsskjemaet vårt krever at brukerne gir oss kontaktinformasjon (for eksempel navn, aldersgruppe, postadresse, telefonnummer på dagtid, e-postadresse og passord). Du må være 13 år eller eldre for å registrere deg. Registrering hjelper oss med å gi deg en rask og enkel kassaopplevelse. Kundekontaktinformasjonen du oppgir på registreringsskjemaet vil bli brukt til å kontakte deg angående statusen til en ordre eller for å svare på spørsmålene dine. I tillegg, med mindre du velger å velge bort, vil den bli brukt til å sende deg e-postoppdateringer om kommende salg, konkurranser, kampanjer og produktinformasjon. Du erkjenner og samtykker i at du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til registreringsinformasjonen og passordet ditt. Hvis du vil, kan du også fylle ut en kundeprofil. Selv om det ikke er nødvendig, hjelper informasjon hentet fra spørsmålene om kundeprofilen oss til å lære mer om kundene våre, og brukes til å forbedre kundenes handleopplevelse hos oss.


BESTILLINGSINFORMASJON:

Kunder kan bruke et bestillingsskjema for å kjøpe produkter. Når du bestiller, samler vi inn kontaktinformasjon, for eksempel forsendelses- og e-postadresser, og økonomisk informasjon, for eksempel kontoen eller kredittkortnummeret ditt. Kontaktinformasjon fra bestillingsskjemaet brukes til å sende bestillinger og informasjon til våre kunder og for å komme i kontakt med dem når det er nødvendig. Du kan velge å betale med kredittkort eller Western Union.


Vår garanti:

Vi er opptatt av å beskytte ditt privatliv. Informasjonen du gir oss blir ikke gitt eller solgt til noen utenforstående bortsett fra at rederiet leverer bestillingen din. Vi deler bare din leveringsadresse og telefonnummer med rederiet. Informasjonen vi samler inn fra deg, brukes bare til å behandle og sende bestillingen din. Din e-postadresse brukes bare for å gi deg en ordrebekreftelse og sporingsnummer. Telefonnummeret ditt brukes til å kontakte deg i tilfelle et problem med oppfyllelsen eller leveringen av bestillingen. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller kommentarer om personvernreglene våre, vil vi gjerne vite slik at vi kan adressere dem.